Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 comments on “

 • jakob

  Gratulerer med vellykket tur sålangt. og velkommen tilbake til Nordland. Jeg følger med hele tiden og bloggen er det første jeg ser på hver morgen. God bør og gode pølser ser det ut som. Det blir sikkert en fin seilas opp gjennom Nordland. Godværet har kanskje kommet til dere allerede.
  Ellers sitter jeg på min vante plass (alene) og strever med pupper og andre vanskelige kroppsdeler som må fotograferes fra alle kanter.
  Ha en forrykende reise videre. Hilsen jakob

  • Karin Post author

   Takk, takk! Tenkte nok at du kommer til å følge med hver dag (i hvert fall mandag-fredag). Koselig!!
   Ikke så lenge, da skal jeg overta plassen og du får ta velfortjent ferie 😉 (hva slags andre vanskelige kroppsdeler, noe spennende??)
   God helg!! K