Engen (Svartisen) – ØrnesEngen (Svartisen) – Ørnes


I dag kom vi ikke langt. Vi våknet til forferdelig vær. Dyp hengende skyer og yr. Ikke noe moro. Planen var å dra enten til Myken, Støtt eller til en ankringsplass utenfor Ørnes. For å handle og fylle diesel måtte vi uansett til Ørnes.

Det var ikke mye å se av det fine landskapet underveis i dag. Bare skyer og tåke. Og det var kalt! Da vi nærmet oss Ørnes sa jeg til Enno at jeg godt kunne tenke meg å bli her hvis vi får en plass på bryggen inni i havna. Hvis vi måtte ligge ute, så skulle vi bare handle og fylle diesel og så dra igjen. Men vi fikk en plass og nå ligger vi her.

Vi har kost oss i båten hele ettermiddagen og da det gikk mot kvelden ble Enno litt urolig og vi gikk en tur til et lite vatn. Og akkurat der begynte det å regne igjen. Vi ble ganske våt men det var egentlig bra å fikk luftet seg litt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.