Landegodefyr med Gerda og Bjørn


I helgen hadde vi besøk fra Gerda og Bjørn. Selv om det var overskyet og dårlig sikt tok vi oss en tur med Inua til Landegodefyr. Det blåste ikke så mye slik at vi hadde godt nytte av Genakkeren. Vi så ikke Landegode da vi forlot Bodø og ikke Bodø lenger da vi var kommet til Landegode. Synd at det var så dårlig vær. Det hadde jo vært fint hvis Gerda og Bjørn kunne se litt hvor fint vi har det her, men men…

IMG_4191

Vi hadde det koselig uansett. etter at vi har rundet Landegodefyr ankret vi opp på en av de fine sandstrender og lagde middag. Turen hjem gikk vi for motor – vinden var helt borte. gerda og jeg koste oss nede i varmen, mens Bjørn og Enno holdt ut i kulden.

IMG_4187 IMG_4188

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.