BergenBergen 1


Vi våknet til sol og nesten blå himmel, så bra! Etter en koselig fokost tok vi bilen vi fikk lånt fra Gerda og Bjørn og dro til Bergen. Vi var innom flere båtsbutikker og handlet litt småting. Så gikk vi til sentrumet av Bergen. For en flott by!! Koselige hus og smuger og masse turister. Vi er ganske glad for å ha lagt til i Strusshamn og ikke her. Det ser ut sånn at det kan blir mye bråk her om kvelden mens i Strusshamn er det veldig rolig.

Bergen

Dessverre gikk tida alt for fort. Vi fikk ikke tid å ta banen opp til Floyen for eksempel. men det er ganske en grunn til å komme tilbake en gang. Men ikke bare Fløyen er grunnen. Når vi kommer tilbake så er det på grunn av de gode vennene vi har her :-))

Kl 18 var vi invitert til middag hos Gerda og Bjørn. Vi slett litt med å finne veien og akkurat da vi ringte til Gerda for å få hjelp åpnet bildøra seg og der stå Merethe!! For en glede! de visste hvor vi skal hen og vi fulgte bare etter. Så fikk vi først servert “bobblevæske” for å skale for brudeparet 😉 Det var artig! Og etterpå en knallgod middag!! Gerda måtte ha tilbrakt hele dagen på kjøkkenet, fantastisk!! Og kake, nydelig kake!! Ikke akkurat lavkarbo, men men… er det fest, så er det fest!!

Bergen

Det var en kjempekoselig kveld og vi ble kjørt til Strusshamn fra Merethe og Nils (egentlig sønnen demes: Sondre).

I morgen skal vi møtes (Gerda & Bjørn og vi) kl 10:30 litt utenfor Kleppestadhavn og så skal vi seile i lag noen dager. Første turen skal gå til Skjerjehavn. Der står det en statue an Kong Olav V. som hilser på de som seiler forbi. Vi skal overnatte i en liten bukt i nærheten.

Vi gelder oss kjempemasse for å få selskap noen mil nordover!!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One comment on “BergenBergen

  • Karin Post author

    Tusen takk til Gerda & Bjørn for at vi fikk låne bilen, for all hjelp og for masse knallgod mat og selskap i to hyggelige dager. Også takk til Merethe og Nils for laget!! Håper vi har mulighet å gjenta noe likt snart igjen, enten i Bodø eller Bergen!!
    Synd at vi ikke fikk seile i lag, men vi satser på noen seilaser sammen i en båt 😉
    God helg til dere og takk for oss!! Enno & Karin