HersøyHersøy


Vi tilbringer dagen her. Himmelen er litt mer overskyet i dag og vi skynder oss på land i gummibåten. Vi vil helst ta noen bilder i solskinn. Det er ikke noen sti her så vi må finne selv en vei opp til toppen. Bjørkene står ganske tett men det går bra. På andre sida av øya finnes det en liten flyttebrygge. Her ligger det allerede en seilbåt og en motorbåt. Vi synes at vi har det mye mer koselig og ensom på andre sida. Veien tilbake går vi langs strandkanten. Av og til må vi gjennom en tett ”bjørkskog” for å komme videre. I fjære finner vi  deler av et skjelett til en spermhval. Hodet og antagelig en del av kjeven er igjen. Det er kjempestort!! Hodet ser ut som to parabolantenner.

Tilbake i Inua koser vi oss hele ettermiddagen i sola i cockpit. Skyene forsvant nesten helt og det er med en gang veldig varmt. Enno kjøler føttene i havet. Med litt over 9 grader synes jeg at det er for kalt!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.